NL / FR
massieve
parketten
samengestelde
parketten
tapijten
op maat
onze
PROJECTEN
BRABO
Onze samengestelde parketvloeren zijn vervaardigd uit Europese eik. We kunnen ze op de werf of in de fabriek afwerken. In dat laatste geval doen we beroep op de specialist ter zake:
Gebo Flooring.

Interesse in andere types samengestelde parketvloeren? We helpen u graag verder.
Samengestelde Parketten
Samengesteld parket bevat 2 of meer lagen. De toplaag (of slijtagelaag) edelhout is tussen 3 en 6 mm dik. De onderlagen kunnen zowel uit mdf, osb als berk gemaakt zijn en schenken de samengestelde parketvloer stabiliteit – uiterst geschikt om op vloerverwarming te gebruiken. Ze worden gemakkelijk en snel geplaatst.
Vele afwerkingen op onze massieve parketten vindt U ook terug in ons gamma samengestelde vloeren. Brabo Flooring werkt ze op de werf of in fabriek af. We plaatsen en verkopen ook de volledige collectie samengestelde vloeren van Gebo Flooring: de “City Lights”, “Star Lights” of “Bistro”.
Op maat afgewerkt
Een parketvloer op maat betekent: een parketvloer op úw maat. Alles vertrekt bij een gemeende interesse in u als klant of architect. Welke sfeer wilt u oproepen? Welk verhaal wil u vertellen? Naar welke stijlen gaat uw voorkeur? Dat zijn de vragen die we u stellen bij uw bezoek aan onze toonzalen.
Afgewerkte collecties
Brabo Flooring heeft door de jaren heen een knap gamma hoogstaande afgewerkte collecties opgebouwd, in samenwerking met onze collega’s van Gebo Flooring. Deze parketvloeren kunnen we meteen leveren en plaatsen. Wat dan weer budgetvriendelijk is.